fbpx

IT-ympäristön auditointi

Tiedätkö, mikä on IT-ympäristösi kokonaiskuva?​

Tarvitsetko käytännön faktaa, oikeaa ja luotettavaa tietoa, mikä on IT-ympäristösi tila? Vai huolestuttaako tietoturva?

Mitä haasteita itse tunnistat tällä hetkellä? Ovatko henkilöstöasiat kunnossa? Miten tietoja käsitellään ja kuka siitä vastaa? Tuntuuko sinusta, että kaikkea vaan sattuu ja asioita tumpeloidaan? Kysymyksiä, jotka voivat olla yritystoimintasi kannalta jopa kriittisiä.

Meidän kanssamme asioimalla tumpelointi minimoidaan. Palvelukarttamme on laaja, sovittaessa hoidamme vaikka kaikki tietohallintoon liittyvät tehtävät tai halutessasi keskitymme tarvitsemiisi IT-palveluihin. Räätälöidään näistä juuri sinulle sopiva paketti.

Auditoitavat ja dokumentoivat kohteet:

  • Tietoturva ja toimintamallit
  • Laitteet
  • Verkko 
  • Sovellukset
  • Havaintojen ja kehityssuunnitelman dokumentointi

Asiantuntija kirjaa ylös muut huomiot, joita hän tekee auditoidessaan asiakkaan ympäristöä.

Lisäpalveluna voidaan tehdä myös dokumentointi sekä kuvaus verkosta, joka auttaa vianselvityksessä ja verkkoympäristön hahmottamisessa sekä helpottaa myös tulevaisuuden kehitystyötä.

Asiantuntevan auditoinnin avulla ymmärrät  paremmin oman liiketoimintaympäristösi tiedonkäsittelyn riskipisteet.

Haluamme tarjota asiakkaillemme sellaisen IT-ympäristön ja palvelut, jotka tukevat liiketoimintaa nyt ja jatkossa. Tavoitteenamme on osaltamme edesauttaa myös asiakkaan työhyvinvointia. Hyvinvoiva organisaatio on tuottava organisaatio, edistämme mahdollisuuksia etätyöskentelyyn sekä tarjoamme todistetusti kehutun asiakaspalvelun. Haluamme myös saada aikaan poikkeuksellisen tyytyväisiä loppukäyttäjiä, joiden päivittäinen työnteko on mahdollisimman mutkatonta ja jotka pitävät saamastaan palvelusta. NSF:n omassa organisaatiossa on ominaista hyvä henki ja rento meininki, joiden uskomme tuovan lisäarvoa myös asiakkaillemme.

Jätä alle yhteystietosi, otamme sinuun pikaisesti yhteyttä. Sovitaan ajankohta ilmaiselle alkukartoitukselle, tähän on hyvä varata noin tunti aikaa. Siispä toimeksi ja yhteystietoja lähettämään!

Palvelua Suomen parhaalla meiningillä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi - asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Soita tästä!