Työskentele missä vain

< Takaisin palveluihin

Työskentelytavat ovat muuttuneet jo aikaa sitten ja töitä on mahdollista tehdä yhä joustavammin muuallakin kuin toimistolla jumittaen. Office 365:n avulla työntekijä voi olla aidosti läsnä työyhteisössään sijainnista riippumatta. Teitpä töitä toimistolla tai toimiston ulkopuolella,  Office 365 sisältää peruspalikat, jotka jokainen päätetyöntekijä tarvitsee.

Sähköposti, jaetut kalenterit, pikaviestintä, videoneuvottelut, työpöydän jakaminen ja Office-sovellukset ovat kaikki kätevästi samassa paketissa. Teams-yhteisöpalvelulla organisaation sisäinen viestintä hoituu tehokkaasti. Pilvitallennustilan ansiosta kaikki tarvittavat tiedostot ovat saatavilla ja muokattavissa kaikilla päätelaitteella.

Office 365:n ja palveluidemme avulla optimoit organisaatiosi etätyömahdollisuudet, teet päivittäisestä työnteosta tehokasta sekä lisäät yhteistyömahdollisuuksia. Autamme siirtymisessä uusiin työskentelytapoihin ja pidämme huolen, että henkilöstö sisäistää uudet työkalut ja käytännöt.

Myös sopivat työkalut ja ergonomisesti työtä tukevat ratkaisut helpottavat työskentelyä kotona tai missä ikinä oletkin. Tutustu Toimisto Kotona konseptiimme.

 

Pyydä maksuton esittely

 

office365

 

 

Tilaa Office 365 tai pyydä maksuton esittely!

 

Ota yhteyttä!

Palvelut

Hyvien työkalujen lisäksi vähintään yhtä oleellista on riittävä suunnitelmallisuus, yrityksen tarpeisiin sopivien käytäntöjen luominen sekä käyttäjien kouluttaminen.

Office 365 suunnittelu ja käyttöönotto

Autamme valitsemaan tarpeisiinne sopivat työkalut ja kehitämme yhdessä käytäntöjä näiden hyödyntämiseen. Toteutamme käyttöönoton sekä siirrämme sähköpostit ja tiedostot vanhasta vanhoista järjestelmistä Office 365:een. Pyydä tarjous!

Sharepoint-suunnittelu

Kartoitamme tiedon tallentamiseen, löydettävyyteen, jaettavuuteen ja työnkulkuihin liittyvät tarpeenne. Toteutamme tarpeisiin sopivan pilvitallennustilan ja toiminnot. Siirrämme tarvittaessa tiedostot vanhoista järjestelmistä uuteen. Usein tämä on myös hyvä ajankohta karsia turhaa dataa. Pyydä tarjous!

Teams workshop

Pohdimme kanssanne organisaationne viestintätarpeita ja autamme luomaan sopivat viestimiskäytännöt. Pyydä tarjous!

Koulutukset

Huolehdimme että koko henkilöstö osaa hyödyntää käyttöönotettuja palveluita. Tarjoamme Office 365:n pääkäyttäjäkoulutuksia ja loppukäyttäjäkoulutuksia. Kysy lisää eri vaihtoehdoista. Kysy lisää eri vaihtoehdoista!

Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Vantaa

Mittalinja 1 01260 Vantaa Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme