Uusi työ ja Office 365

< Takaisin palveluihin

Työskentelytavat ovat muutoksessa ja töitä on mahdollista tehdä yhä joustavammin muuallakin kuin toimistolla jumittaen. Office 365:n avulla työntekijä voi olla aidosti läsnä työyhteisössään sijainnista riippumatta. Teitpä töitä toimistolla tai toimiston ulkopuolella,  Office 365 sisältää peruspalikat, jotka jokainen päätetyöntekijä tarvitsee.

Sähköposti, jaetut kalenterit, pikaviestintä, videoneuvottelut, työpöydän jakaminen ja Office 2016-sovellukset ovat kaikki kätevästi samassa paketissa. Yammer-yhteisöpalvelulla organisaation sisäinen viestintä hoituu tehokkaasti. Pilvitallennustilan ansiosta kaikki tarvittavat tiedostot ovat saatavilla ja muokattavissa kaikilla päätelaitteella.

Office 365:n ja palveluidemme avulla optimoit organisaatiosi etätyömahdollisuudet, teet päivittäisestä työnteosta tehokasta sekä lisäät yhteistyömahdollisuuksia. Autamme siirtymisessä uusiin työskentelytapoihin ja pidämme huolen, että henkilöstö sisäistää uudet työkalut ja käytännöt.

 

Pyydä maksuton esittely

 

office365

Video – Office 365 Business

Video – Skype for Business

Video – Yammer

Saatavilla on kolme lisenssivaihtoehtoa

Office 365 Business Essentials

 

Office 365 Business

 

Office 365 Business Premium
Outlook
Yritystason sähköposti, jaetut kalenterit, todo-lista ja muut monipuoliset ominaisuudet. 50 gigatavun postilaatikot jokaiselle käyttäjälle. Viestikoot jopa 150 Mb
check-mark-icon check-mark-icon
Skype for Business
Pikaviestintä, HD-videoneuvottelut, työpöydän tai ohjelmiston käytön jakaminen. Loistava apuväline kommunikointiin ja yhteistyöhön missä vain työskenteletkin.
check-mark-icon check-mark-icon
Yammer
Yrityksen oma some, jolla sisäinen viestintä hoituu tehokkaasti. Ideoiden esittäminen helpottuu, keskustelumahdollisuudet ja yhteisöllisyys lisääntyvät. Loputtomat sähköpostiketjut ovat historiaa. Yammeriin voi lisätä myös ulkoisia sidosryhmiä, kuten yhteistyökumppaneita.
check-mark-icon check-mark-icon
Sharepoint ja OneDrive
Pilvitallennus, joka mahdollistaa pääsyn organisaation yhteisiin ja henkilökohtaisiin tiedostoihin paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Lisäksi tiedon löydettävyys ja jaettavuus nousee uudelle tasolle. Saman dokumentin työstäminen yhdessä ja yhtä aikaa ei ole koskaan ollut näin kätevää.
check-mark-icon check-mark-icon
Office 2016
Uusimmat Office-sovellukset: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote ja Publisher. Viiteen laitteeseen per käyttäjä. Työskentely ei vaadi internetyhteyttä. Käytössä myös selaimella käytettävät karsitut Office-sovellukset.  Tutut sovellukset toimivat hienosti myös mobiiliaplikaatioilla.
check-mark-icon check-mark-icon
4,20€* 8,8€* 10,50€*

*Hinnat ilmoitettu per käyttäjä / kuukausi

Yli 300 käyttäjän organisaatiolle vastaavat lisenssit ovat Enterprise E1 (6,7€), ProPlus (12,9€) ja Enterprise E3 (19,70€).

 

Tilaa Office 365 tai pyydä maksuton esittely!

 

Ota yhteyttä!

Palvelut

Hyvien työkalujen lisäksi vähintään yhtä oleellista on riittävä suunnitelmallisuus, yrityksen tarpeisiin sopivien käytäntöjen luominen sekä käyttäjien kouluttaminen.

Askeleet

 

Office 365 suunnittelu ja käyttöönotto

Autamme valitsemaan tarpeisiinne sopivat työkalut ja kehitämme yhdessä käytäntöjä näiden hyödyntämiseen. Toteutamme käyttöönoton sekä siirrämme sähköpostit ja tiedostot vanhasta vanhoista järjestelmistä Office 365:een. Pyydä tarjous!

Sharepoint-suunnittelu

Kartoitamme tiedon tallentamiseen, löydettävyyteen, jaettavuuteen ja työnkulkuihin liittyvät tarpeenne. Toteutamme tarpeisiin sopivan pilvitallennustilan ja toiminnot. Siirrämme tarvittaessa tiedostot vanhoista järjestelmistä uuteen. Usein tämä on myös hyvä ajankohta karsia turhaa dataa. Pyydä tarjous!

Yammer & Skype workshop

Pohdimme kanssanne organisaationne viestintätarpeita ja autamme luomaan sopivat viestimiskäytännöt. Pyydä tarjous!

Koulutukset

Huolehdimme että koko henkilöstö osaa hyödyntää käyttöönotettuja palveluita. Tarjoamme Office 365:n pääkäyttäjäkoulutuksia ja loppukäyttäjäkoulutuksia. Kysy lisää eri vaihtoehdoista. Kysy lisää eri vaihtoehdoista!

Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Helsinki

Vanha Talvitie 11 C 00580 Helsinki Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme