fbpx

Asiakastarina: HIFK – luotettava langaton verkko antaa markkinaedun

Asiakastarina: HIFK – luotettava langaton verkko

Helsingin jäähallilla otettiin käyttöön HPE Aruban langaton verkko. Ratkaisun ansiosta jäähallin toimiston, joukkueen tilojen, median tilojen ja toimitsija-aition verkon toimivuus on varmistettu.

Verkko palvelee pelaajia ja valmentajia reaaliaikaisesti ja media voi luottaa siihen, että verkossa ei ole katkoksia vaan että verkko toimii moitteettomasti.

Champions Hockey League asetti entistä tiukemmat vaatimukset verkolle

”Champions Hockey League -sarja ja sitä valvova organisaatio IIHF asettivat entistä tiukemmat vaatimukset verkon nopeudelle ja luotettavuudelle.”

”Uusi, toimintavarma ja laadukas verkkoratkaisu oli löydettävä nopeasti. Halusimme joustavan ratkaisun, joka toimii moitteettomasti 24/7 sekä vastaa myös tulevaisuuden haasteisiin.”

 

 

”Yhteistyökumppanimme Network Services Finland Oy (NSF) suositteli meille HPE Arubaa. Vakuutuimme Aruban kattavista referensseistä ja markkinajohtajan ratkaisujen toimivuudesta haastavassa ympäristössä.  Joustavuuden ja toimintavarmuuden lisäksi meille tärkeä ominaisuus oli sovellusten käytön rajaamismahdollisuus (AppRF). Aruban teknologian avulla voimme priorisoida, estää ja sallia eri sovellusten käyttöä langattomassa verkossa, joka takaa jäähallin käyttämille tärkeille sovelluksille etusijan verkossa.”

Palvelua Suomen parhaalla meiningillä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi - asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Soita tästä!