fbpx

Meiltä löydät palvelut joilla etatyö onnistuu

Useat yritykset ovat siirtyneet hydridi- tai etätyöskentelyyn, siksi on tärkeää, että käytössä on ajantasaiset ja tietoturvalliset työkalu.

Tarjoamme kaikille uusille asiakkaille veloituksetta kolmen kuukauden varmistukset kannettaviin sekä Office 365- ja G Suite-pilvipalveluihin. Lisäksi NSF-tuki auttaa ilmaiseksi käyttöönotossa. Varmistetaan yhdessä, että liiketoiminnan jatkuvuus on turvattu myös etätöitä tehtäessä!

Tässä meidän suosittelemat palvelut ja työvälineet onnistuneeseen etätyöhön!

Teams – tehokasta tiimityötä etänä

Microsoft Teams on Office 365:n tiimityön keskus. Teamsilla voit käyttää puheluita, keskusteluita, videoita, tiedostojen jakamista ja kokouksia. Toimii työasemalla ja puhelimella. Luo oma virtuaalitoimisto ja pidä yllä keskustelua.

Kysy palvelusta ja koulutuksesta lisää!

EVOLVE2 – kuulokkeiden uusi standardi

Jabra on suunnitellut uuden sarjan ammattikuulokkeille, jotka ovat erityisesti suunniteltu työhön, jotta kommunikoiminen on mahdollisimman helppoa ja voit keskittyä työhön silloin kuin sinä haluat.

Fujitsu 34″ – kaareva näyttö lisää mukavuutta

Fujitsu B34-9 UE ultrawide IPS-näyttö 3440 x 1440 resoluutiolla ja ohuella etupaneelilla. Lisätila ruudulla helpottaa usean sovelluksen käyttöä samanaikaisesti ja 190R kaarevuus lisää ergonomiaa ja mukavuutta katselukokemukseen.

 

Clean Desk – työskentele tehokkaasti ja tuottavasti

Etätyössä kotona haluat varmasti mahdollisimman paljon tilaa itsellesi etkä halua sotkea työpistettäsi.

Clean Desk 2.0 -ratkaisu mukautuu kaikkiin tarpeisiin ja on siksi sopiva kaikille aloille. Nauti maksimaalisesta turvallisuudesta ja käyttäjäkeskeisestä suunnittelusta.

LIFEBOOK U939 – markkinoiden kevyin kannettava työasema kestävässä alumiini-magnesiumrungossa

Clean DeskTelakka/PorttitoistinKB951 PALM -näppäimistölaitteessa on PalmSecure-kämmenverisuonitunnistin, joka on nopea ja helppokäyttöinen biometrinen tunnistautumistapa. Tämä on markkinoiden tarkin ja turvallisin tunnistautumismenetelmä.

Jätä alle yhteystietosi tai soita meille myyntiin 0201 4242 99, niin päivitetään työkalut etätyöhön ajantasalle!

Palvelua Suomen parhaalla meiningillä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi - asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Soita tästä!