fbpx

NSF laajentaa palveluvalikoimaansa

Olemme asiakkaidemme tiedonkäsittelyn strateginen kumppani.

Meillä NSF:llä on tavoitteena tarjota asiakkaalle jatkuvasti kehittyvä tiedonkäsittelyn IT-ympäristö ja palvelut, jotka tukevat liiketoimintaa nyt ja jatkossa. Yhtä vahvana tavoitteena on osaltamme edesauttaa asiakkaamme henkilöstön työhyvinvointia ja työkykyä varsinkin nyt kotoa käsin tehtävässä työssä.

Näiden merkitys on korostunut varsinkin nyt etätyön aikana, koska tiedonkäsittelyn mahdolliset riskit ovat lisääntyneet työntekijöiden suorittaessa työtään paikkariippumattomasti. Tämän lisäksi työviihtyvyyden ja työergonomian kehittämisen tarve on kasvanut räjähdysmäisesti.

Meillä on erittäin tyytyväiset ja pitkäaikaiset asiakkaat, joille tuotamme palveluita kokonaisvaltaisesti. Jotta pystymme palvelemaan heitä entistä paremmin, olemme mukana suunnittelemassa ja kehittämässä työntekijöiden etätyömahdollisuuksia. Olemme suunnitelleet yhteistyössä Fujitsun ja Vepsäläisen kanssa käyttäjäkeskeisen ratkaisun myös kotitoimistoihin. Ergonomisesti suunnitellut laitteet ja kalusteet lisäävät työtehoa ja mukavuutta sekä tukevat yritysten visiota joustavasta ja kustannustehokkaasta työskentely-ympäristöstä.

Vaikka työtä tehdään enemmän kotoa käsin, työskentelyolosuhteet eivät saisi muuttua. Nyt jos koskaan yritysten tulee kehittää työviihtyvyyttä ja panostaa ergonomiaan, koska muutos on tullut jäädäkseen. Töitä tehdään enemmän sieltä, missä sen tekeminen on työntekijälle kaikkein järkevintä.

Lue blogi ”Etätyön käsite on kuollut”, jossa tuodaan esiin näkemys siitä, kuinka kasvanut etätyöskentely vaikuttaa myös ihmisten johtamiseen ja tuo uusia ulottuvuuksia esimiestyöhön.

Olemme koostaneet tästä myös oppaan, josta löydät lisätietoa ja meidän vinkit onnistuneeseen etätyöskentelyyn.

Palvelua Suomen parhaalla meiningillä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi - asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Soita tästä!