NSF laajentaa palveluvalikoimaansa

8.10.2020

Olemme asiakkaidemme tiedonkäsittelyn strateginen kumppani. Sen merkitys on korostunut varsinkin nyt etätyön kasvaessa, koska tiedonkäsittelyn mahdolliset riskit ovat lisääntyneet työntekijöiden suorittaessa työtään paikkariippumattomasti. Tämän lisäksi työviihtyvyyden ja työergonomian kehittämisen tarve on kasvanut räjähdysmäisesti.

Meillä NSF:llä on tavoitteena tarjota asiakkaalle sellainen jatkuvasti kehittyvä tiedonkäsittelyn ympäristö ja palvelut, jotka tukevat liiketoimintaa nyt ja jatkossa. Yhtä vahvana tavoitteena on osaltamme edesauttaa asiakkaamme henkilöstön työhyvinvointia ja työkykyä varsinkin nyt kotoa käsin tehtävässä työssä.

Meillä on erittäin tyytyväiset ja pitkäaikaiset asiakkaat, joille tuotamme palveluita kokonaisvaltaisesti. Jotta pystymme palvelemaan heitä entistä paremmin, olemme mukana suunnittelemassa ja kehittämässä työntekijöiden etätyömahdollisuuksia. Olemme suunnitelleet yhteistyössä Fujitsun ja Vepsäläisen kanssa käyttäjäkeskeisen ratkaisun myös kotitoimistoihin. Ergonomisesti suunnitellut laitteet ja kalusteet lisäävät työtehoa ja mukavuutta sekä tukevat yritysten visiota joustavasta ja kustannustehokkaasta työskentely-ympäristöstä.

Vaikka työtä tehdään enemmän kotoa käsin, työskentelyolosuhteet eivät saisi muuttua. Nyt jos koskaan yritysten tulee kehittää työviihtyvyyttä ja panostaa ergonomiaan, koska muutos on tullut jäädäkseen. Töitä tehdään enemmän sieltä, missä sen tekeminen on työntekijälle kaikkein järkevintä.

Kirjoitin blogin ”Etätyön käsite on kuollut”, jossa tuon esiin näkemykseni siitä, kuinka kasvanut etätyöskentely vaikuttaa myös ihmisten johtamiseen ja tuo uusia ulottuvuuksia esimiestyöhön.

Olemme koostaneet tästä myös oppaan, josta löydät lisätietoa ja meidän vinkit onnistuneeseen etätyöskentelyyn.

Terveisin,
Timo Sarpalinna
Toimitusjohtaja

Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Vantaa

Mittalinja 1 01260 Vantaa Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme