fbpx

Työskentele missä vain

Työskentelytavat ovat muuttuneet jo aikaa sitten ja töitä on mahdollista tehdä yhä joustavammin muuallakin kuin toimistolla.

Office 365:n avulla työntekijä voi olla aidosti läsnä työyhteisössään sijainnista riippumatta. Teitpä töitä toimistolla tai toimiston ulkopuolella,  Office 365 sisältää peruspalikat, jotka jokainen päätetyöntekijä tarvitsee.

Sähköposti, jaetut kalenterit, pikaviestintä, videoneuvottelut, työpöydän jakaminen ja Office-sovellukset ovat kaikki kätevästi samassa paketissa. Teams-yhteisöpalvelulla organisaation sisäinen viestintä hoituu tehokkaasti. Pilvitallennustilan ansiosta kaikki tarvittavat tiedostot ovat saatavilla ja muokattavissa kaikilla päätelaitteella.

Office 365:n ja palveluidemme avulla optimoit organisaatiosi etätyömahdollisuudet, teet päivittäisestä työnteosta tehokasta sekä lisäät yhteistyömahdollisuuksia. Autamme siirtymisessä uusiin työskentelytapoihin ja pidämme huolen, että henkilöstö sisäistää uudet työkalut ja käytännöt.

Myös sopivat työkalut ja ergonomisesti työtä tukevat ratkaisut helpottavat työskentelyä kotona tai missä ikinä oletkin. 

Palvelut

Hyvien työkalujen lisäksi vähintään yhtä oleellista on riittävä suunnitelmallisuus, yrityksen tarpeisiin sopivien käytäntöjen luominen sekä käyttäjien kouluttaminen.

Office 365 suunnittelu ja käyttöönotto

Autamme valitsemaan tarpeisiinne sopivat työkalut ja kehitämme yhdessä käytäntöjä näiden hyödyntämiseen. Toteutamme käyttöönoton sekä siirrämme sähköpostit ja tiedostot vanhasta vanhoista järjestelmistä Office 365:een.

Sharepoint-suunnittelu

Kartoitamme tiedon tallentamiseen, löydettävyyteen, jaettavuuteen ja työnkulkuihin liittyvät tarpeenne. Toteutamme tarpeisiin sopivan pilvitallennustilan ja toiminnot. Siirrämme tarvittaessa tiedostot vanhoista järjestelmistä uuteen. Usein tämä on myös hyvä ajankohta karsia turhaa dataa.

Teams workshop

Pohdimme kanssanne organisaationne viestintätarpeita ja autamme luomaan sopivat viestimiskäytännöt.

Koulutukset

Huolehdimme että koko henkilöstö osaa hyödyntää käyttöönotettuja palveluita. Tarjoamme Office 365:n pääkäyttäjäkoulutuksia ja loppukäyttäjäkoulutuksia. Kysy lisää eri vaihtoehdoista.

Ota meihin yhteyttä tai jätä alle yhteystietosi, kerromme mielellämme Office 365:sta vielä lisääkin!

Palvelua Suomen parhaalla meiningillä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi - asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Soita tästä!