fbpx

Nexetic Shield tallentaa varmuuskopiot automaattisesti, turvallisesti ja edullisesti Suomessa sijaitsevalle palvelimelle.

Ovatko yrityksesi arvokkaat tiedostot turvassa? Tiedätkö, mitä tapahtuu, jos työntekijän kannettava tietokone katoaa tai varastetaan?

Kun otat käyttöön Nexetic Shieldin, huolesi on menneisyyttä. Saat kaikki arvokkaat tiedostot palautettua toiseen tietokoneeseen napin painalluksella.

Shield toimii täysin automaattisesti, käyttäjästä riippumatta. Kun Shield on käytössä, sinun ei tarvitse enää koskaan pelätä yrityksesi tärkeiden tietojen menettämistä.

periaate

Täysin automaattinen


Shieldin käyttöönotto on yksinkertaista: lataa tiedosto tietokoneellesi. Sen jälkeen Shield huolehtii varmuuskopioinnista täysin automaattisesti.

100 % suomalainen


Shield on 100 % suomalainen ratkaisu. Tiedostosi tallennetaan Suomessa sijaitseville, suomalaisille palvelimille.

Rajoittamaton tallennus


Maksat vain 10 €/kk rajoittamattomasta tallennustilasta ja tiedonsiirrosta. Sinulle ei koidu yllättäviä lisämaksuja tiedostojen määrän kasvaessa.

Pk-yrityksille suunniteltu


Nexetic Shield on suunniteltu pk-yritysten tarpeisiin: se on helppo, automaattinen ja edullinen ratkaisu varmuuskopiointiin.

Jätä alle yhteystietosi, otamme sinuun pikaisesti yhteyttä. Sovitaan ajankohta, jolloin voimme kertoa sinulle lisääkin Nexetic Shieldistä. 

Palvelua Suomen parhaalla meiningillä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi - asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Vantaa

Mittalinja 1
01260 Vantaa
Katso kartta!

0201 424 200
info@nsf.fi
etunimi.sukunimi@nsf.fi

Tampere

Sammonkatu 28 B
33540 Tampere

0201 424 200
info@nsf.fi
etunimi.sukunimi@nsf.fi

Espanja

Fuengirola

0201 424 200
info@nsf.fi
etunimi.sukunimi@nsf.fi

Copyright 2021
Network Services Finland Oy
All rights reserved

Kumppaneitamme

Call Now ButtonSoita tästä!