fbpx

NSF haavoittuvuuksien hallintapalvelu

Ole askeleen edellä

Haavoittuvuudet ovat viime vuosien saatossa kasvaneet räjähdysmäisesti ja olemme huomanneet, että monilla yrityksillä näiden selvittäminen alkaa vasta kun haavoittuvuus on jo tapahtunut. 

Vaivattomasti käyttöönotettavan palvelun avulla kartoitat verkkosi, järjestelmäsi, päätelaitteesi ja tarkistat niiden haavoittuvuuden, konfiguraation sekä vaatimustenmukaisuuden. Palvelun toteutuksessa hyödynnetään WithSecure™ Elements Vulnerability Management työkalua.

Selkeä kuva nykytilasta ja korjauksista

NSF:n kokenut tietoturvapäällikkö konfiguroi palvelun käyttöön halutuille laitteille, jotka skannataan mahdollisien haavoittuvuuksien löytämiseksi. Skannauksen jälkeen NSF:n tietoturvapäällikkö koostaa palvelun avulla tuotetusta dokumentista selkeän raportin korjausehdotuksineen.

Tunne ja hallitse haavoittuvuudet

Palvelulla kartoitat helposti oman verkkosi, sen palvelut sekä laitteet. Palvelu tunnistaa niistä löytyvät haavoittuvuudet. Palvelun avulla voit priorisoida korjaamisen sekä varmistaa, raportoida ja dokumentoida automaattisesti korjaustoimenpiteiden tulokset.

Havaitse ja korjaa virheelliset asetukset

NSF haavoittuvuuksien hallintapalvelulla havaitset ja korjaat palvelujen, ohjelmistojen, käyttöjärjestelmien ja verkkolaitteiden virheelliset asetukset tai vanhentuneista haavoittuvista ohjelmistoista syntyvät riskit
nyt ja tulevaisuudessa.

Varmista yrityksesi tietoturvan taso

Jätä yhteystietonne, niin olemme teihin yhteydessä.

Soita tästä!