Blogi

Uusimmat blogikirjoitukset

NSF muuttaa

31.3.2021

Kohti uutta maalia ja määränpäätä, Helsingin konttorimme muuttaa Vantaalle.

Huhtikuun alusta alkaen löydät meidän Helsingin konttorin väkemme Vantaalta, osoitteesta Mittalinja 1, 01260 Vantaa. Ja ehkäpä löytämisessä helpottaa vielä tieto, että työskentelemme samassa talossa kuin Ficolo Oy. Tulevaisuudessa istumme siis samoissa tiloissa, missä säilytämme asiakkaidemme datan ja pidämme entistä paremmin huolta turvallisesta tiedonkäsittelystä.

Kuitenkin näin korona-aikaan suosimme edelleenkin tapaamisten sijaan etäpalavereita.

Puhelinnumeromme ja muut yhteystietomme säilyvät entisellään.

Pidetään yhteyttä ja pysytään terveinä![..]

Lue lisää! >>

NSF laajentaa palveluvalikoimaansa

8.10.2020

Olemme asiakkaidemme tiedonkäsittelyn strateginen kumppani. Sen merkitys on korostunut varsinkin nyt etätyön kasvaessa, koska tiedonkäsittelyn mahdolliset riskit ovat lisääntyneet työntekijöiden suorittaessa työtään paikkariippumattomasti. Tämän lisäksi työviihtyvyyden ja työergonomian kehittämisen tarve on kasvanut räjähdysmäisesti.

Meillä NSF:llä on tavoitteena tarjota asiakkaalle sellainen jatkuvasti kehittyvä tiedonkäsittelyn ympäristö ja palvelut, jotka tukevat liiketoimintaa nyt ja jatkossa. Yhtä vahvana tavoitteena on osaltamme edesauttaa asiakkaamme henkilöstön työhyvinvointia ja työkykyä varsinkin nyt kotoa käsin tehtävässä työssä.

Meillä on erittäin tyytyväiset ja pitkäaikaiset asiakkaat,[..]

Lue lisää! >>

Etätyön käsite on kuollut

15.5.2020

Etätyön käsite on kuollut

Etätyö on koronaviruspandemian aiheuttaman eristäytymisen seurauksena lyönyt itsensä lopullisesti läpi. Jopa niin tehokkaasti, että on syytä kysyä: onko etätyötä enää oikeastaan olemassakaan? Vai onko se käsitteenä jo itse asiassa kuollut?

 Kliseen mukaan etätöissä lähinnä laiskotellaan. Käsitys lähtee perinteisestä johtamistavasta, jossa luotetaan ennen kaikkea näköhavaintoihin ihmisten työtehoa arvioitaessa. Etätöitä ei mielellään sallita, kun esimies ei voi tietää, mitä kaikkea alainen kotonaan puuhaa.

– Taatusti se herää tavallista myöhemmin ja menee aikaa hukkaan![..]

Lue lisää! >>

Virtuaalitoimistojen vallankaappaus

15.5.2020

Virtuaalitoimistojen vallankaappaus

Mitä jos työntekijät ovatkin tuotteliaampia tehdessään työtä siellä, missä sen tekeminen sujuu kätevimmin ja tehokkaimmin?

Meillä NSF:llä jokainen työntekijä saa tehdä työtä siellä missä haluaa. Miksi matkustaa lumisateessa toimistolle ja uhrata aikaa työmatkoihin, jos voi suunnitella ja järjestää työnsä tavalla, joka lisää joustavuutta ja työviihtyvyyttä?

Koronapandemiasta on kirjoitettu kyllästymiseen saakka ja jokainen voi allekirjoittaa, että pandemia on muuttanut maailmaa pysyvästi. Työn tekeminen on muuttunut ja mielestäni ei ole enää järkevää puhua etätyöstä sen nyt viimeistään lyödessään itsensä läpi.[..]

Lue lisää! >>

Luetuimmat blogikirjoitukset

Mistä huono palvelu kumpuaa?

19.9.2017

Palvelu on perseestä. Kuulen tämän liian usein ja liian usein myös joudun itse toteamaan saman. Miksi ihmeessä? Sieltähän se raha tulee ja usein vielä extraa takaisin, kun homma hoidetaan tyylikkäästi.
Silti näen liian usein kirjoituksia, kommentteja ja kuulen keskusteluja juuri siitä väärästä päästä.

Miten kukin kokee palvelun, vaihtelee varmasti. Toinen nauttii jo pelkästään hymystä ja ystävällisestä kohtelusta, toinen taas nauttii hyvistä vinkeistä – tietenkin ilmaiseksi. Kolmas kokee ratkaisun palveluksi, ja joku taas nauttii pelkästä tinkimisen riemusta.[..]

Lue lisää! >>

Oletko työpaikkasi multitasKing- vai joku muu supersankari?  

14.9.2017

Työ koostuu monesta tekijästä ja muuttujasta, jotka vauhdittavat ja ehkä jopa sotkevat arkea. Nykypäivänä työssä muuttujia on enemmän ja jo pelkästään liikenne voi sotkea sen totaalisesti.

Itse ajelin alkuviikon aamuna ajoissa töihin ja olin valmistautunut kohtaamaan aamun palaverissa mahdollisen kumppanin, jonka agenda oli kiinnostava kasvun kannalta. Tekstiviesti muutti suunnitelmat, ja tapaaminen siirtyi.
Tartuin puhelimeen ja hoidin muut asiat ajomatkan aikana kätevästi auton handsfreen avulla. Mutta kuinka ollakaan, sain lisäaikaa hoitaa asiani, koska järkyttävä ruuhka venytti matkaa lähes tuplasti.[..]

Lue lisää! >>

Kuinka työskentelen tehokkaasti kotona?

20.9.2016

Työntekijöillämme on mahdollisuus valita työskentely sijainti sen mukaan, mikä on milloinkin kätevintä ja tehokkainta. Tämä tuo luonnollisesti joustavuutta ja työviihtyvyyttä arkeemme. Aina työskentely esimerkiksi kotona ei kuitenkaan suju kuten odotettu.

Kerron, kuinka itse rakennan etäpäivästäni tehokkaan.

Monen etäpäivä menee pilalle heti aamurutiineissa. Ajattelin aluksi, kuinka hienoa on herätä kello kahdeksan ja alkaa tekemään töitä sängystä. Muutaman päivän jälkeen huomasin kuitenkin, että olen jo lounasaikaan tukkoinen ja väsynyt.

Työmatka on useille päivän starttaava asia,[..]

Lue lisää! >>

Mitä h******iä te siellä toimistolla istutte?!

11.10.2016

Moni työ voitaisiin nykyään tehdä missä tahansa, paikasta riippumatta. Samalla työntekijän motivaatiotaso voitaisiin nostaa uuteen huippuunsa. Haasteeksi nousevat usein kuitenkin perusteettomat ennakkoluulot ja asenteet.

Kerron nyt todellisesta e-t-ä-työstä. Kerron siitä samalla, kun istun uima-altaan reunalla Espanjassa. Lämmintä on 28 astetta, motivaatio on tapissa ja ajatukset virtaavat. Suomessa oli yöllä pakkasta.
Vietän joka syksy täällä perheeni kanssa kuukauden. Meillä NSF:ssä ei ole enää vuosiin ollut toimistolle tulon pakkoa. Kellään. Töihin pitää toki ilmaantua.[..]

Lue lisää! >>
Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Vantaa

Mittalinja 1 01260 Vantaa Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme