Virtuaalityö on työn tekemisen uusi normaali!

Teknologia mahdollistaa työskentelyn ja ihmisten johtamisen virtuaalisesti

Virtuaalityö – vanhalta nimeltään etätyö – toimii optimaalisesti, kun sen mahdollistava teknologia on kunnossa. Silloin työn ja ihmisten johtaminenkin helpottuu.  Voidaankin puhua virtuaalityöskentelyn pyhästä kolminaisuudesta, jossa yhdistyvät: teknologia, ihminen ja johtaminen.

Tutustu palveluihin ja tuotteisiin, joiden avulla luot työn tekemisen uuden normaalin virtuaalisuuden avulla.

tietokone-punainen-kyna-1866x1080

Useimmat yritykset ovat siirtyneet virtuaalityöskentelyyn suojatakseen henkilökuntaa ja asiakkaita, siksi on tärkeää, että käytössäsi on ajantasaiset ja tietoturvalliset työkalut

Tarjoamme kaikille uusille asiakkaille veloituksetta kolmen kuukauden varmistukset kannettaviin sekä Office 365- ja G Suite-pilvipalveluihin.

Tässä meidän suosittelemat palvelut onnistuneeseen virtuaalityöskentelyyn.

800x450_kengat

 Vallitseva pandemia on viimeistään opettanut ihmiset tekemään töitään siellä, missä sen tekeminen onnistuu parhaiten. Nyt töitä on pakosta tehty kotoa käsin, mutta jatkossa yhä useampi meistä jatkaa töiden tekemistä työpaikan ulkopuolella.

” Työntekijöillämme on mahdollisuus valita työskentely sijainti sen mukaan, mikä on milloinkin kätevintä ja tehokkainta. Tämä tuo luonnollisesti joustavuutta ja työviihtyvyyttä arkeemme.

Lue vinkkimme kotitoimiston virtuaalityöhön

Tässä meidän vinkit onnistuneeseen etätyöhön: Ole töissä kuin kotonasi.

Uusi tapa tehdä töitä korostaa Network Services Finland Oy:n kaltaisten asiantuntijayritysten tarvetta. Teknisen ICT-infrastruktuurin rakentamisen lisäksi me NSF:llä valmennamme ja autamme esimiehiä sekä työntekijöitä ymmärtämään virtuaalityöskentelyn vaikutukset ja vaatimukset.

Ota yhteyttä– kerromme mielellämme lisää.

Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Vantaa

Mittalinja 1 01260 Vantaa Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme