Töissä maisema vaihtuu – entä sitten?

15.11.2016

Muutama viikko sitten kerroin blogissa työskentelystäni Espanjassa. Loppuaikakin meni mallikkaasti, niin vapaa-ajan kuin töidenkin osalta. Mieleenpainuvin oli johtoryhmän kahden tunnin kokous, jonka aikana kävelin vastamelukuulokkeet päässä kymmenen kilometriä rannalla.

En muista vähään aikaan olleeni niin täynnä intoa ja motivaatiota”

Nyt olen ollut taas Suomessa reilut kaksi viikkoa. Mikä on muuttunut? Ei oikeastaan mikään. Toimistolla olen käynyt neljä kertaa, lopun ajan olen ollut kotona Akaassa. Viidesti olisin halunnut mennä toimistolle, mutta yhtenä päivänä VR päätti toisin ja jäin kotiin töihin. Olen saanut työni hoidettua missä ikinä olenkin ollut, aivan kuten kaikki muutkin NSF:n työntekijät.

Huomenna lähden Saksaan päämiehemme Fujitsun kanssa. Matkan aikana osallistun Fujitsu Forumissa luennoille ja muihin tapahtumiin. Niiden välissä ja iltaisin hoidan muita töitäni muun johdon kanssa puhelimessa tai Skypella. Olenko etätöissä? En, olen töissä.

Ajasta ja paikasta riippumaton työ luo valtavasti uusia mahdollisuuksia suunnata paras mahdollinen työpanos oikea-aikaisesti juuri sinne, mihin se tarvitaan. Kun tämä vielä rakennetaan sisään yrityksen kulttuuriin ja tapaan toimia, on lopputuloksena tehokkaampi, joustavampi ja motivoituneempi työyhteisö.

Patrik Lampen

Patrik Lampén

Toimitusjohtaja

Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Vantaa

Mittalinja 1 01260 Vantaa Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme