fbpx

Ajasta ja paikasta riippumaton työ on uusi normaali.

Muutama viikko sitten kerroin blogissa työskentelystäni Espanjassa. Loppuaikakin meni mallikkaasti, niin vapaa-ajan kuin töidenkin osalta. Mieleenpainuvin oli johtoryhmän kahden tunnin kokous, jonka aikana kävelin vastamelukuulokkeet päässä kymmenen kilometriä rannalla.

En muista vähään aikaan olleeni niin täynnä intoa ja motivaatiota”

Nyt olen ollut taas Suomessa reilut kaksi viikkoa. Mikä on muuttunut? Ei oikeastaan mikään. Toimistolla olen käynyt neljä kertaa, lopun ajan olen ollut kotona Akaassa. Viidesti olisin halunnut mennä toimistolle, mutta yhtenä päivänä VR päätti toisin ja jäin kotiin töihin. Olen saanut työni hoidettua missä ikinä olenkin ollut, aivan kuten kaikki muutkin NSF:n työntekijät.

Huomenna lähden Saksaan päämiehemme Fujitsun kanssa. Matkan aikana osallistun Fujitsu Forumissa luennoille ja muihin tapahtumiin. Niiden välissä ja iltaisin hoidan muita töitäni muun johdon kanssa puhelimessa tai Skypella. Olenko etätöissä? En, olen töissä.

Ajasta ja paikasta riippumaton työ luo valtavasti uusia mahdollisuuksia suunnata paras mahdollinen työpanos oikea-aikaisesti juuri sinne, mihin se tarvitaan. Kun tämä vielä rakennetaan sisään yrityksen kulttuuriin ja tapaan toimia, on lopputuloksena tehokkaampi, joustavampi ja motivoituneempi työyhteisö.

Patrik Lampen

Patrik Lampén
Toimitusjohtaja

Palvelua Suomen parhaalla meiningillä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi - asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Vantaa

Mittalinja 1
01260 Vantaa
Katso kartta!

0201 424 200
info@nsf.fi
etunimi.sukunimi@nsf.fi

Tampere

Sammonkatu 28 B
33540 Tampere

0201 424 200
info@nsf.fi
etunimi.sukunimi@nsf.fi

Espanja

Fuengirola

0201 424 200
info@nsf.fi
etunimi.sukunimi@nsf.fi

Copyright 2021
Network Services Finland Oy
All rights reserved

Call Now ButtonSoita tästä!