Toimivampi työskentely-ympäristö – nyt yhdestä osoitteesta

30.11.2016

NSF vahvistaa palvelutarjontaa sopimalla yhteistyöstä Mavecom Palvelut Oy:n kanssa.

Mavecom palvelut Oy on monitoimilaite-, dokumentinhallinta- ja tulosratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka palveluasenne on huippuluokkaa joustavuudellaan. Itsenäinen suomalainen Mavecom Palvelut Oy toimii osana Canon Business Center ketjua. Kokonaispalveluun kuuluu laiteympäristön kartoitus, konsultointi ja suunnittelu sekä laitteiden ja järjestelmien jatkuva ylläpito sekä asianmukainen kierrätys.

Mavecomin toimitusjohtaja Mika Ällin mukaan Mavecomin ja NSF:n yhteisenä tavoitteena on luoda tehokkaita, taloudellisia ja mukavia työskentely-ympäristöjä: ”Mavecomin asiakkailla on jo käytössään markkinoiden parhaat tulostusratkaisut. NSF:n kanssa käynnistyvän yhteistyön myötä voimme luoda entistä toimivampia kokonaisratkaisuja sekä perinteisiin toimisto-olosuhteisiin että etätyöhön.”
NSF:n toimitusjohtaja Patrik Lampén on tyytyväinen yhteistyöhön, joka tuo lisää leveyttä palvelun tueksi. ”Jatkuvilla panostuksilla uusien palveluiden lisäämiseksi rakennamme pohjaa asiakkaiden kasvaville tarpeille ja varmistamme tällä erinomaisen asiakaskokemuksen. Tämä yhteistyö tukee vahvasti nykyistä tarjontaa ja mahdollistaa asiakkaan turvallisen palveluiden keskittämisen luotettavalle toimijalle, jolla on vahva kumppaniverkosto jo ennestään”.

Mavecomin toimitusjohtaja Mika Ällin mukaan Mavecomin ja NSF:n yhteisenä tavoitteena on luoda tehokkaita, taloudellisia ja mukavia työskentely-ympäristöjä: ”Mavecomin asiakkailla on jo käytössään markkinoiden parhaat tulostusratkaisut. NSF:n kanssa käynnistyvän yhteistyön myötä voimme luoda entistä toimivampia kokonaisratkaisuja sekä perinteisiin toimisto olosuhteisiin, että etätyöhön.”

Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Vantaa

Mittalinja 1 01260 Vantaa Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme