Pidämme yritysten it-infrastruktuurin ajan tasalla uusimalla laitteita ja ohjelmistoja sekä tuomalla kehittyneempiä ratkaisuja saataville. Kaikissa projekteissa voit hankkia koko projektin tai haluamasi osan.


Projektin suunnittelu


Laite-ja ohjelmistomyynti


Asennustyöt


Ylläpito/koulutus

Projektit

Kannettavat, mobiililaitteet ja työasemat

fujitsu

Tarjoamme asiakkaillemme ensisijaisesti Fujitsun päätelaitteita ja pyrimme vakioimaan kulloinkin käytettävät mallit. NSF:n toiminnan ytimessä on palvelualttius, jota Fujitsun Japanista perimä palvelemisen kulttuuri ja vahvasti paikallinen toiminta tukevat hienosti. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme todenneet yhteistyön toimivaksi. Tiesitkö, että Fujitsu on myös yksi maailman innovatiivisimmista yrityksistä, joka omistaa 32 000 patenttia erilaisista innovaatioistaan?  Tutustu Fujitsun näyttävään mallistoon tästä!

Tarjoamme myös muiden laitevalmistajien koneita, kuten Lenovon tai HP:n, aina asiakkaan tarpeista ja toiveista riippuen.

Palvelimet

fujitsu

Tutustu Fujitsun luotettavaan palvelinmallistoon tästä!

 

 

Konesalipalvelut

microsoft-azure-logo

Tarjoamme useita vaihtoehtoja konesalille kuten Microsoft Azure tai Fujitsu SMB Cloud. Katsotaan yhdessä tarpeeseesi soveltuva vaihtoehto.

 

Langaton verkko (WLAN)

aruba

Suosittelemme Aruba Networksin lyömättömiä WLAN-ratkaisuja. Gartnerin puolueettomassa tutkimuksessa Aruba päihitti muut verkkoyritykset kaikilla langattoman verkon osa-alueilla. Kun haluat häiriöttömän ja nopean langattoman verkon, Aruba on paras vaihtoehto, oli kyseessä toimisto tai teollisuushalli, niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Liikkuminen toimistolla ja erilaiset muunneltavat työtilat ovat kasvava trendi, jolloin koko toimiston kattava laadukas internetyhteys ilman johtoja on perusehto. Aruba takaa myös jatkuvan yhteyden, jos työntekijäsi liikkuvat eri tukiasemien välillä. Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä sinulle sopivin ratkaisu!

Dokumenttien hallinta

sharepoint

Sharepoint on oiva ratkaisu tiedostojen pilvitallennukseen sekä dokumenttien hallintaan. Tiedostot ovat saatavilla missä tahansa kirjautumalla Sharepointiin internetselaimessa. Niin kutsutun metatiedon ansiosta, sinun ei tarvitse tallentaa tiedostoja hankaliin kansiopolkuihin, vaan tieto on helpommin löydettävissä erilaisilla näkymillä ja hakutoiminnoilla.

Office 365

office365

Työskentelytavat ovat muutoksessa ja töitä on mahdollista tehdä yhä joustavammin muuallakin kuin toimistolla jumittaen. Teitpä töitä toimistolla tai toimiston ulkopuolella, Office 365 on paketti, jonka jokainen päätetyöntekijä tarvitsee. Tutustu Office 365:een.

 

Tietoturva

fsecure

 

Kotimainen F-Secure on useaan kertaan maailman parhaaksi valittu virusturva. Tutustu mitä puolueeton AV-test sanoo F-Securesta.

 

It-infran nykytilan kartoitus ja dokumentointi

Dokumentoinnin tarkoitus on tarkistaa yrityksesi it:n nykytilan. Lopputuloksena on kirjallinen selvitys siitä, mitä it-infrastruktuuriinne kuuluu sekä selvitys puutteista, riskeistä sekä kehitysmahdollisuuksista.

Lähiverkko

Etäyhteydet

Varmistusratkaisut

It-muutot

Sähköpostijärjestelmät

Microsoft-lisenssiselvitykset

Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Helsinki

Vanha Talvitie 11 C 00580 Helsinki Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme