Pidämme yritysten IT-infrastruktuurin ajan tasalla uusimalla laitteita ja ohjelmistoja sekä tuomalla kehittyneempiä ratkaisuja saataville. Kaikissa projekteissa voit hankkia koko projektin tai haluamasi osan.


Suunnittelu ja budjetointi


Kokonaisuuden vahvistus ja tilaus


Toimitus


Ylläpito ja jatkuva kehitys

PALVELUT

 

Nykytilan auditointi ja dokumentointi

Tiedätkö missä tilassa yrityksen tieojenkäsittely on ja missä mahdolliset riskit piilevät?

Auditoinnin tarkoitus on tarkistaa yrityksesi IT:n ja tiedonkäsittelyn nykytilan. Lopputuloksena on kirjallinen selvitys siitä, mitä IT-infrastruktuuriinne kuuluu sekä selvitys puutteista, riskeistä sekä kehitysmahdollisuuksista.

Auditoinnilla varmistetaan olemassa oleva tieto ja todennetaan mahdolliset puutteet.

Dokumentti kelpaa hyvin esim. yrityskaupoissa IT Due Diligence todentamiseksi.

Auditoinnit alkaen vain 695,- alv 0%! Pyydä tarjous täältä

Kannettavat, mobiililaitteet ja työasemat

fujitsu

Tarjoamme asiakkaillemme ensisijaisesti Fujitsun päätelaitteita ja pyrimme vakioimaan kulloinkin käytettävät mallit. NSF:n toiminnan ytimessä on palvelualttius, jota Fujitsun Japanista perimä palvelemisen kulttuuri ja vahvasti paikallinen toiminta tukevat hienosti. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme todenneet yhteistyön toimivaksi. Tiesitkö, että Fujitsu on myös yksi maailman innovatiivisimmista yrityksistä, joka omistaa 32 000 patenttia erilaisista innovaatioistaan?  Tutustu Fujitsun näyttävään mallistoon tästä!

Tarjoamme myös muiden laitevalmistajien koneita, kuten Lenovon tai HP:n, aina asiakkaan tarpeista ja toiveista riippuen. Kaikki laitteet palveluineen myös rahoituksella.

 

Palvelimet

fujitsu

Toimitamme paikalliset palvelimet palveluna tai tuotamme palvelun hybridi- tai kokonasiratkaisuna suoraan kotimaassa sijaitsevasta konesalistamme. Varmistamme liiketoiminnan jatkuvuuden myös poikkeustilanteissa yritysellenne sopivalla ratkaisulla.

 

Varmistusratkaisut

Kotimainen Nexetic on paras ratkaisu, kun haluat varmistaa, että data on varmistettu ja yrityksesi hallussa. Lue lisää täältä

Tietoturva

fsecure

 

Kotimainen F-Secure on useaan kertaan maailman parhaaksi valittu virusturva. Tutustu mitä puolueeton AV-test sanoo F-Securesta.

 

Langaton verkko (WLAN)

aruba

Suosittelemme Aruba Networksin lyömättömiä WLAN-ratkaisuja. Gartnerin puolueettomassa tutkimuksessa Aruba päihitti muut verkkoyritykset kaikilla langattoman verkon osa-alueilla. Kun haluat häiriöttömän ja nopean langattoman verkon, Aruba on paras vaihtoehto, oli kyseessä toimisto tai teollisuushalli, niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Liikkuminen toimistolla ja erilaiset muunneltavat työtilat ovat kasvava trendi, jolloin koko toimiston kattava laadukas internetyhteys ilman johtoja on perusehto. Aruba takaa myös jatkuvan yhteyden, jos työntekijäsi liikkuvat eri tukiasemien välillä. Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä sinulle sopivin ratkaisu!

Dokumenttien hallinta

sharepoint

Sharepoint ja Teams yhdessä, on oiva ratkaisu tiedostojen pilvitallennukseen sekä dokumenttien hallintaan. Tiedostot ovat saatavilla missä tahansa, millä laiteeella tahnsa.  Myös viestintä pysyy yhdessä paikassa ja asiakohtaisesti.

Office 365

office365

Työskentelytavat ovat muutoksessa ja töitä on mahdollista tehdä yhä joustavammin muuallakin kuin toimistolla jumittaen. Teitpä töitä toimistolla tai toimiston ulkopuolella, Office 365 on paketti, jonka jokainen päätetyöntekijä tarvitsee. Tutustu Office 365:een.

Yhteydet ja etäyhteydet

Oikea ratkaisu oikeaan paikkaan, oli kyseessä kuituyhteys ja tai personoitu mobiiliyhteys.

 

Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Vantaa

Mittalinja 1 01260 Vantaa Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme