Varmuuskopioi tietokoneesi

< Takaisin palveluihin

Nexetic Shield tallentaa varmuuskopiot automaattisesti, turvallisesti ja edullisesti Suomessa sijaitsevalle palvelimelle.

Ovatko yrityksesi arvokkaat tiedostot turvassa? Tiedätkö, mitä tapahtuu, jos työntekijän kannettava tietokone katoaa tai varastetaan?

Kun otat käyttöön Nexetic Shieldin, huolesi on menneisyyttä. Saat kaikki arvokkaat tiedostot palautettua toiseen tietokoneeseen napin painalluksella.

Shield toimii täysin automaattisesti, käyttäjästä riippumatta. Kun Shield on käytössä, sinun ei tarvitse enää koskaan pelätä yrityksesi tärkeiden tietojen menettämistä.Täysin automaattinen

Shieldin käyttöönotto on yksinkertaista: lataa tiedosto tietokoneellesi. Sen jälkeen Shield huolehtii varmuuskopioinnista täysin automaattisesti.


100 % suomalainen

Shield on 100 % suomalainen ratkaisu. Tiedostosi tallennetaan Suomessa sijaitseville, suomalaisille palvelimille.Rajoittamaton tallennus

Maksat vain 10,- € / kk rajoittamattomasta tallennustilasta ja tiedonsiirrosta. Sinulle ei koidu yllättäviä lisämaksuja tiedostojen määrän kasvaessa.


Pk-yrityksille suunniteltu

Nexetic Shield on suunniteltu pk-yritysten tarpeisiin: se on helppo, automaattinen ja edullinen ratkaisu varmuuskopiointiin.


Pyydä maksuton esittely

Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Vantaa

Mittalinja 1 01260 Vantaa Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme