NSF vahvistaa palvelukokonaisuutta

5.10.2016

NSF ja DNA Oy aloittavat yhteistyön

NSF vahvistaa palvelutarjontaa sopimalla yhteistyöstä teleoperaattori DNA:n kanssa. NSF toimii ICT- yritystuotteiden edustajana ja pystyy yhteistyön vuoksi tulevaisuudessa vastaamaan asiakkaiden toiveeseen paremmin ja monipuolisemmalla valikoimalla.

DNA:n tekemisen keskiössä on asiakas: ”Haluamme erottua erityisesti asiakaskokemuksella. Yrityksille tarjoamme helposti käyttöönotettavia, turvallisia ja laadukkaita viestintä- ja asiakasverkkopalveluja. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään tuottavuutta parantavilla ICT-palveluilla ja tässä NSF on erittäin sopiva kumppani jo olemassa olevalla palveluvalikoimalla sekä loistavalla asiakaspalvelullaan” , toteaa edustajakanavan Mika Yli-Houhala.

NSF:n myyntijohtaja Timo Sarpalinna on tyytyväinen yhteistyöhön, joka tuo lisää leveyttä myynnin tueksi. ”Jatkuvilla panostuksilla uusien palveluiden lisäämiseksi, rakennamme pohjaa asiakkaiden kasvavalle liittymien, laitteiden ja online-palveluiden käytölle ja varmistamme tällä erinomaisen asiakaskokemuksen. Tämä yhteistyö tukee vahvasti nykyistä tarjontaa ja mahdollistaa asiakkaan turvallisen palveluiden keskittämisen luotettavalle toimijalle, jolla on vahva kumppaniverkosto jo ennestään”.

DNA Oy on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2015 oli 828,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 73,1 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,7 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju.
Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Vantaa

Mittalinja 1 01260 Vantaa Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme