fbpx

Aurinkorannikon suomalainen koulu valitsi ICT-kumppanikseen NSF:n.

Koululla oli tarve nopeaan ja tehokkaaseen lähitukeen sekä halu saada vahva organisaatio kehittämään uutta ja vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Uusi palvelutaso 

Koulumaailmassa mahdollisuus reaaliaikaiseen tukeen on ensiarvoisen tärkeää, sillä ongelmatilanteessa voidaan joutua muuttamaan opetuksen sisältöä merkittävästikin ilman valmistautumista, mikäli laitteiston, ohjelmiston tai internetyhteyden haaste estää aiotun opetuksen järjestämisen. Tästä syystä koulu ja NSF sopivat in-house -tukipalvelusta, jolloin apu on saatavissa välittömästi. Tämän lisäksi myös muu NSF:n organisaatio palvelee koulua resursseillaan ja osaamisellaan. 

Uusi koulu 

Aurinkorannikon suomalaisen koulun kannatusyhdistys ry rakennutti uuden koulun voidakseen vastata alati kasvavaan kysyntään sekä saattaakseen opetustilat ja oppimisympäristön vastaamaan nykypäivän muuttuvia ja entistä monipuolisempia tarpeita. NSF oli vahvasti mukana suunnittelemassa uutta koulua alkaen kiinteästä infrastruktuurista, kuten data- ja sähkökaapeloinnista ja av-ratkaisuista. NSF toteutti uuteen ympäristöön myös laadukkaan ja kattavan langattoman sisäverkon. 

Parannuksia tietoturvaan ja käytettävyyteen 

NSF:n yhtenä tärkeimpänä tehtävänä oli saattaa toimintaympäristön tietoturva kaikilta osa-alueiltaan vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksia. Samalla tietojen käytettävyyttä parannettiin siirtymällä osittain pilvipalveluihin. Uusien ratkaisujen myötä varsinkin kaikkein tärkeimpien tietojen, lasten ja nuorten henkilö- ja terveystietojen, tietoturva ja käytön seuranta parantui oleellisesti.
 

Lisätietoja antavat 

Patrik Lampén, toimitusjohtaja, NSF 

Saara Ikonen, vs. rehtori, Aurinkorannikon suomalainen koulu 

Palvelua Suomen parhaalla meiningillä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi - asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Vantaa

Mittalinja 1
01260 Vantaa
Katso kartta!

0201 424 200
info@nsf.fi
etunimi.sukunimi@nsf.fi

Tampere

Sammonkatu 28 B
33540 Tampere

0201 424 200
info@nsf.fi
etunimi.sukunimi@nsf.fi

Espanja

Fuengirola

0201 424 200
info@nsf.fi
etunimi.sukunimi@nsf.fi

Copyright 2021
Network Services Finland Oy
All rights reserved

Call Now ButtonSoita tästä!