NSF ja Aurinkorannikon suomalainen koulu yhteistyöhön

8.5.2018

Aurinkorannikon suomalainen koulu on valinnut ICT-kumppanikseen NSF:n. Sopimus astui voimaan 1.5.2018. 

Koululla oli tarve nopeaan ja tehokkaaseen lähitukeen sekä halu saada vahva organisaatio kehittämään uutta ja vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Uusi palvelutaso 

Koulumaailmassa mahdollisuus reaaliaikaiseen tukeen on ensiarvoisen tärkeää, sillä ongelmatilanteessa voidaan joutua muuttamaan opetuksen sisältöä merkittävästikin ilman valmistautumista, mikäli laitteiston, ohjelmiston tai internetyhteyden haaste estää aiotun opetuksen järjestämisen. Tästä syystä koulu ja NSF ovat sopineet in-house -tukipalvelusta, jolloin apu on saatavissa välittömästi. Tämän lisäksi myös muu NSF:n organisaatio palvelee koulua resursseillaan ja osaamisellaan. 

Uusi koulu 

Aurinkorannikon suomalaisen koulun kannatusyhdistys ry rakennuttaa uuden koulun voidakseen vastata alati kasvavaan kysyntään sekä saattaakseen opetustilat ja oppimisympäristön vastaamaan nykypäivän muuttuvia ja entistä monipuolisempia tarpeita. NSF on vahvasti mukana suunnittelemassa uutta koulua alkaen kiinteästä infrastruktuurista, kuten data- ja sähkökaapeloinnista ja av-ratkaisuista. NSF toteuttaa uuteen ympäristöön myös laadukkaan ja kattavan langattoman sisäverkon. 

Parannuksia tietoturvaan ja käytettävyyteen 

NSF:n yhtenä tärkeimpänä tehtävänä on saattaa toimintaympäristön tietoturva kaikilta osa-alueiltaan vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksia. Samalla tietojen käytettävyyttä parannetaan siirtymällä osittain pilvipalveluihin. Uusien ratkaisujen myötä varsinkin kaikkein tärkeimpien tietojen, lasten ja nuorten henkilö- ja terveystietojen, tietoturva ja käytön seuranta parantuu oleellisesti.
 

Lisätietoja antavat 

Patrik Lampén, maajohtaja, NSF 

Tiina Raassina-Merikanto, vt. rehtori, Aurinkorannikon suomalainen koulu 

Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Vantaa

Mittalinja 1 01260 Vantaa Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme