Muutoksia NSF:n johdossa

12.4.2018

Network Services Finland Oy:n (NSF) toimitusjohtaja vaihtuu 13.4.2018 kun yrityksen omistaja ja nykyinen toimitusjohtaja Patrik Lampén siirtyy johtamaan NSF:n Espanjassa käynnistämää liiketoimintayksikköä. Lampén jatkaa myös hallituksen jäsenenä.

Yrityksen uusi toimitusjohtaja on Timo Sarpalinna, joka aloitti NSF:n myyntijohtajana 18.4.2016 ja on siitä asti ollut vahvasti mukana kehittämässä yhtiön palveluita.

Patrik Lampén toteaa aina olleensa hajautetun johtamismallin kannattaja ja yhtiöllä on aikaisemminkin ollut palkattu toimitusjohtaja. ”Vallan ja vastuun hajauttaminen tuo yritykseen paitsi vikasietoisuutta, myös monialaisempaa näkemystä sekä vastuullisia päätöksiä tukemaan yrityksen kasvua”, hän toteaa.

Timo Sarpalinna lähtee erittäin motivoituneena kohti uusia, entistä monipuolisempia tehtäväkokonaisuuksia. ”Ei tässä voi olla kuin tyytyväinen hallituksen ja omistajan tukeen viimeisen parin vuoden aikana. On hienoa, että voimme yhdessä ottaa uuden askeleen ja jatkaa hyvää työtä”, tuumaa Timo. ”Olen alusta asti uskonut tähän palvelumalliin ja sitä on jatkuvasti kehitetty asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja samalla tiellä jatketaan”

Näillä muutoksilla NSF lähtee hakemaan entistä voimakkaampaa kasvua ja varmistaa samalla tuotantoprosessin laadukkaan jatkumisen sekä korkean asiakastyytyväisyyden säilymisen.

12.4.2018

Avainsanat:

asiakaskokemusasiakaspalveluceojohtaminenluottamusmyyntitoimitusjohtajatyöntekijä

Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Helsinki

Vanha Talvitie 11 C 00580 Helsinki Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme