Järjestimme pilviaiheisen kiekkoillan

19.10.2015

NSF ja Fujitsu kutsuivat joukon pääkaupunkiseudun IT- ja yrityspäättäjiä kuulemaan Fujitsun juuri lanseeraamasta SMB Cloud -pilvipalvelusta sekä NSF:stä palveluntarjoajana. Asiaosuuden jälkeen siirryimme seuraamaan Blues-Kärpät peliä saunalliseen aitioon, jossa tarjolla oli kattaus Fujitsun uusimpia kannettavia ja hybridilaitteita sekä ruokaa, juomaa ja rentoa meininkiä.

Tilaisuuden alussa Bluesin toimitusjohtaja Jarmo Koskinen kävi pitämässä mielenkiintoisen katsauksen Bluesin tämän hetkisistä kuulumisista, niin toimiston kuin kaukalonkin puolella.

Jarmo Koskinen

Tämän jälkeen Fujitsun myyntijohtaja Jaana Vesa kertoi Fujitsun edellisen viikon perjantaina julkaisemasta uudesta pilvipalvelusta. Uusi palvelu perustuu tunnettuun ja luotettuun Primergy ja Eternus – teknologiaan. Tämä enterprise-luokan palvelu on nyt saatavilla kaikenkokoisille yrityksille. Palvelinkeskukset sijaitsevat Suomessa.

Jaana Vesa

Asiaosuuden lopuksi toimitusjohtajamme Henrik Johansson kertoi NSF:stä palveluntarjoajana. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Fujitsun kanssa ja nyt lanseerattu Virtual Primergy Server –ratkaisu kuuluu myös ratkaisuvalikoimaamme. Hankkiessasi ratkaisun NSF:ltä saat samalla kaiken tarvitsemasi tuen ja palvelun yhdestä luotettavasta paikasta, Suomen parhaalla meiningillä.

Henrik Johansson

Lopuksi siirryimme seuraamaan illan ottelua. Vieraamme veikkasivat Bluesin ensimmäisen maalintekijää. Ensimmäisen maalin teki numero 13 Ville Korhonen. Näin ollen kisailumme voiton vei Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön Mira Schrowe. Onneksi olkoon Mira!

Aitio

 


Kommentit on suljettu.

Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Vantaa

Mittalinja 1 01260 Vantaa Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme