Meiltä löydät palvelut, joilla virtuaalityö onnistuu!

Koronaviruspandemia on muuttanut ihmisten arkea joka puolella maailmaa. Useimmat yritykset ovat siirtyneet etätyöskentelyyn suojatakseen henkilökuntaa ja asiakkaita. Siksi on tärkeää, että käytössäsi on ajantasaiset ja tietoturvalliset työkalut, joilla pidämme Suomen käynnissä myös näinä haastavina aikoina.

Tarjoamme kaikille uusille asiakkaille veloituksetta kolmen kuukauden varmistukset kannettaviin sekä Office 365- ja G Suite-pilvipalveluihin.

Palvelumme on helppo ottaa käyttöön. Lisäksi NSF-tuki auttaa Sinua ilmaiseksi käyttöönotossa.  Varmistetaan yhdessä, että maailma ei pysähdy ja liiketoiminnan jatkuvuus on turvattu myös etätöitä tehtäessä!

Tässä meidän suosittelemat palvelut onnistuneeseen etätyöhön!

Teams – tehokasta tiimityötä etänä

Microsoft Teams on Office 365:n tiimityön keskus. Teamsilla voit käyttää puheluita, keskusteluita, videoita, tiedostojen jakamista ja kokouksia. Toimii työasemalla ja puhelimella.

Luo oma virtuaalitoimisto ja pidä yllä keskustelua.

Kysy palvelusta ja koulutuksesta lisää!

Teams Nsf kuva

EVOLVE2 kuulokkeiden uusi standardi

Jabra on suunnitellut uuden sarjan ammattikuulokkeille, jotka ovat erityisesti suunniteltu vuoden 2020 työhön, jotta kommunikoiminen on mahdollisimman helppoa ja voit keskittyä työhön silloin kuin sinä haluat.

Jabra elite 85h

Fujitsu 34″ – kaareva näyttö lisää mukavuutta

Fujitsu B34-9 UE ultrawide IPS-näyttö 3440 x 1440 resoluutiolla ja ohuella etupaneelilla. Lisätila ruudulla helpottaa usean sovelluksen käyttöä samanaikaisesti ja 190R kaarevuus lisää ergonomiaa ja mukavuutta katselukokemukseen.

RS64981_J5120_Display_B34_oic

Clean Desk – työskentele tehokkaasti ja tuottavasti

Etätyössä kotona haluat varmasti mahdollisimman paljon tilaa itsellesi etkä halua sotkea työpistettäsi.

Clean Desk 2.0 -ratkaisu mukautuu kaikkiin tarpeisiin ja on siksi sopiva kaikille aloille. Nauti maksimaalisesta turvallisuudesta ja käyttäjäkeskeisestä suunnittelusta.

RS48430_i3271_cleandesk_lifebook_branded_oic

LIFEBOOK U939 – markkinoiden kevyin kannettava työasema kestävässä alumiini-magnesiumrungossa

Clean DeskTelakka/PorttitoistinKB951 PALM -näppäimistölaitteessa on PalmSecure-kämmenverisuonitunnistin, joka on nopea ja helppokäyttöinen biometrinen tunnistautumistapa. Tämä on markkinoiden tarkin ja turvallisin tunnistautumismenetelmä.

Näyttökuva 2020-3-30 kello 15.53.33

Ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake tai soita meille myyntiin 0201 4242 99  ja päivitetään työkalut etätyöhön ajantasalle!

Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Vantaa

Mittalinja 1 01260 Vantaa Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme