HIFK – luotettava langaton verkko antaa markkinaedun

Helsingin jäähallilla otettiin käyttöön HPE Aruban langaton verkko. Ratkaisun ansiosta jäähallin toimiston, joukkueen tilojen, median tilojen ja toimitsija-aition verkon toimivuus on varmistettu.

Verkko palvelee pelaajia ja valmentajia reaaliaikaisesti ja media voi luottaa siihen, että verkossa ei ole katkoksia vaan että verkko toimii moitteettomasti.

Champions Hockey League asetti entistä tiukemmat vaatimukset verkolle

”Champions Hockey League -sarja ja sitä valvova organisaatio IIHF asettivat entistä tiukemmat vaatimukset verkon nopeudelle ja luotettavuudelle.”

”Uusi, toimintavarma ja laadukas verkkoratkaisu oli löydettävä nopeasti. Halusimme joustavan ratkaisun, joka toimii moitteettomasti 24/7 sekä vastaa myös tulevaisuuden haasteisiin.”

”Yhteistyökumppanimme Network Services Finland Oy (NSF) suositteli meille HPE Arubaa. Vakuutuimme Aruban kattavista referensseistä ja markkinajohtajan ratkaisujen toimivuudesta haastavassa ympäristössä.  Joustavuuden ja toimintavarmuuden lisäksi meille tärkeä ominaisuus oli sovellusten käytön rajaamismahdollisuus (AppRF). Aruban teknologian avulla voimme priorisoida, estää ja sallia eri sovellusten käyttöä langattomassa verkossa, joka takaa jäähallin käyttämille tärkeille sovelluksille etusijan verkossa.”

”Halusimme langattoman verkon ”avaimet käteen” –toimituksena, joten meille oli ensiarvoisen tärkeää NSF:n vahva tekninen asiantuntemus. NSF:n henkilökunta ymmärsi tarpeemme ja huolehti kokonaisvaltaisesti ratkaisun toimittamisesta kevään ja kesän 2014 aikana, aina tarvekartoituksesta asennukseen asti. Erinomaisen saatavuuden ansiosta laitteiden toimitusaika oli nopea, mikä mahdollisti asennusten valmistumisen ripeässä aikataulussa.  Laitteiden käyttöönotto sujui vaivatta ja jatkossakin tarvittaessa apuna on NSF:n tekninen tuki.”

Luotettava langaton verkko antaa markkinaedun

Laajan kansallisen ja kansainvälisen näkyvyyden sekä viihdyttävien ottelutapahtumien ansiosta IFK:lla on vahva verkosto yhteistyökumppaniyrityksiä. ”Luotettava langaton verkko antaa markkinaedun ja mahdollistaa useiden multimediapalveluiden tarjoamisen asiakkaille.”

”Tulevaisuuden visiona on langattoman verkon laajentaminen koko Helsingin jäähalliin. Suosittelemme kaikille vastaavia hankintoja suunnitteleville niin itse HPE Aruban ratkaisua, kuin myös ”avaimet käteen” –toimittajaa NSF:ää.”

HPE Aruba Networks on maailmanlaajuinen johtaja langattomissa verkkoratkaisuissa.  HPE Aruban avulla mahdollistetaan yksinkertainen ja turvallinen pääsy kaikkiin organisaation sovelluksiin ja palveluihin huolimatta käyttäjän laitteista, sijainnista ja verkosta.

Helsingin IFK on suurimman kotimaisen palloilusarjan, jääkiekon Liigan suosituin joukkue. IFK on pääkaupunkiseudulla toimivista joukkueista vanhin ja kilpailee Liigan lisäksi kansainvälisessä CHL-liigassa. Mestaruuksia HIFK on voittanut yhteensä seitsemän. Seuralla on tilillään lisäksi neljä hopeaa ja 9 pronssia. 

Kumppaneitamme
Helpdesk
0201 42 42 42

Vantaa

Mittalinja 1 01260 Vantaa Katso kartta! 0201 424 200
Call Now ButtonSoita tästä!
Luethan rekisteriselosteemme ja tiedot evästeiden käytöstämme